Tweets Jong en Glutenvrij

We zijn begonnen met de voorbereidingen #16meicoeliakiedag. Een grote landelijke campagne gaat dan van start. glutenvrij.nl

Retweeted maandag 02 mei 2016 via TweetDeck • 4 retweets

Er is nog 1 plekje vrij voor de bierproeverij op 6 mei. Bij zijn? Mail even naar jongeren@glutenvrij.nl!

donderdag 28 april 2016 via TweetDeck • 1 retweet

Wil je op stedentrip met J&G naar #Lille? Er is nog 1 plaatsje! In overleg ook voor 26+. Mail naar jongeren@glutenvrij.nl!

donderdag 28 april 2016 via TweetDeck

 

Facebook Jong en Glutenvrij

Disclaimer website "Jong en Glutenvrij"

Wanneer je deze website bezoekt betekent dit dat je akkoord gaat met de voorwaarden die in deze disclaimer beschreven staan.

Doelstelling
Deze website van de jongerencommissie van de Nederlandse Coeliakie Vereniging (NCV) heeft als doel om jongeren tussen de 16 en 26 jaar met coeliakie met elkaar in contact te brengen.

Rechten
Hoewel de inhoud van deze website op zorgvuldige wijze is samengesteld kan de NCV niet instaan voor de juistheid of volledigheid van de gepubliceerde informatie. De NCV aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade, van welke aard ook, die op enigerlei wijze voortvloeit uit het gebruik van deze website.

De NCV aanvaardt voorts geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van door derden aangeboden informatie op de website van de NCV. Evenmin aanvaardt de NCV aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade ontstaan door de inhoud van de - al dan niet door derden aangeboden - informatie op deze website.

Deze website bevat verwijzingen of hyperlinks naar andere sites die buiten het domein van de "Jong en Glutenvrij" website liggen. Deze zijn opgenomen ter informatie van de gebruikers en te goeder trouw geselecteerd voor de achterban van de jongerenafdeling van de NCV. De NCV is niet verantwoordelijk voor de inhoud of beschikbaarheid van deze sites of bronnen. De NCV geeft geen garantie noch aanvaardt zij enigerlei aansprakelijkheid m.b.t. de inhoud, data, adviezen, verklaringen, producten of ander materiaal op dergelijke sites of bronnen.

De NCV behoudt zich het recht voor om de door derden aangeboden informatie te wijzigen en/of te verwijderen, indien de door derden aangeboden of reeds geplaatste informatie in strijd is met de wet, de belangen van NCV-achterban, andere derden of de doelstellingen van de NCV in het algemeen.

De informatie op deze website wordt regelmatig gecontroleerd op inhoud en actualiteit. Indien er toch fouten of onjuistheden gepubliceerd zouden zijn, kan de NCV hiervoor niet verantwoordelijk gesteld worden. De informatie die de bezoeker van deze website dan ook leest kan hij enkel op eigen risico en eigen verantwoordelijkheid aanwenden.

Colofon
De website wordt onderhouden door de jongerenafdeling van de NCV. Daar waar naar jouw mening informatie onjuist is, hopen we dat je ons op de hoogte wil brengen. Zodat de inhoud, indien nodig, kan worden aangepast.

Coördinatie en inhoud
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright
Het auteursrecht op de website berust bij de NCV. Alleen met toestemming van de NCV mogen onderdelen van de inhoud van de website worden overgenomen.