Op zoek naar glutenvrij hotel?

 
glutenvrij hotel
VCV forum: op weekend? 1/1 Vlaamse Coeliakievereniging.
Ons hotel hadden we geboekt met booking.com en ik had gevraagd of het mogelijk was om een glutenvrij ontbijt te krijgen. Ik had mijn brood mee om zeker te zijn dat ik iets te eten had maar een mevrouw van de bediening had dat gezien en kwam naar me toe met 4 produkten die ze speciaal voor mij hadden aangekocht.Haar woorden waren: natuurlijk krijg jij van ons een ontbijt, maar op veel plaatsen is dat niet zo natuurlijk Het hotel is heel goed gelegen, midden het centrum, het is een aanrader.
Glutenvrije hotels in Nederland: onbezorgd ertussenuit!
Omdat hij onbezorgd glutenvrij uit eten gaan zelf altijd als een hele uitdaging beschouwde, heeft hij ervoor gekozen om de menukaart van zijn hotel volledig glutenvrij te maken. Wil je dus een zorgeloos weekendje weg, dan is Hotel ZoetWater een aanrader!
Glutenvrij hotel Reizigersbeoordelingen Inter-Hotel Armony TripAdvisor.
Goed en makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg, maar op de eerste plaats voor gekozen omdat er hier glutenvrij gegeten kan worden. 2 kinderen binnen ons gezin hebben namelijk coeliakie. Bij binnenkomst van het hotel bleek dat de manager ook coeliakie had en daardoor er ook veel vanaf wist.
Uitstekend hotel en prima ook glutenvrij ontbijt Reizigersbeoordelingen Auberge aan het Hof TripAdvisor.
Bovenstaande prijzen worden aangeboden door partners voor één kamer met variabele bezettingsregels zoals verstrekt door de gelegenheid en bevatten niet alle belastingen en toeslagen. Bekijk de websites van onze partners voor de volledige voorwaarden. Uitstekend hotel en prima ook glutenvrij ontbijt.
Glutenvrij Hotel.
Wenst u dat uw gewenste hotel hier rekening mee houdt? Hotel De Stobbe in Ruinen past uw eten aan aan uw dieet. Waarom is De Stobbe een glutenvrij hotel? Hotel De Stobbe in Ruinen laat u onbezorgt genieten van uw vakantie.
goed hotel, erg vriendelijk personeel en ook glutenvrij eten Reizigersbeoordelingen Tagoro Family Fun Costa Adeje TripAdvisor.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de gemiddelde prijs per nacht weer, inclusief belastingen en toeslagen die vaststaan, bekend zijn bij onze partners en betaald moeten worden op het moment van boeken. Bekijk de websites van onze partners voor de volledige voorwaarden. Waalre, Noord-Brabant, Netherlands. goed hotel, erg vriendelijk personeel en ook glutenvrij eten.
Glutenvrij Hotel Restaurant Glutenvrij overnachten Drenthe Hotels.
Ons hotel en restaurant in Exloo laat u genieten van uw vakantie of etentje. Wanneer u bij uw reservering voortijdig aangeeft dat u een glutenvrij dieet volgt, dan zorgen wij dat u uw dieet gewoon kunt blijven volgen zodat u een heerlijke vakantie heeft.
Gluten-free hotels in Amsterdam Glutenvrije hotels.
The location of this hotel is very central. Ik hoef zelf natuurlijk nooit ergens te logeren in Amsterdam, maar ik krijg geregeld vragen over goede BB of hotelletjes. Dit zijn de tips die ik heb verzameld.: Stayokay Vondelpark heeft altijd glutenvrij brood in huis.

Contacteer ons