Resultaten voor glutenvrij restaurant gent

 
glutenvrij restaurant gent
Glutenvrij uit eten? HIer vind je een overzicht van alle adressen terug.
Contacteer ons via 32 0 9 310 57 27 of 32 0 487 22 28 28. 0 Shopping Cart. Hier vindt u een overzicht waar je terecht kan om lekker én veilig gluten en/of lactosevrij te gaan eten. Kijk uit naar onze sticker.
De 10 beste glutenvrije restaurants in Gent TripAdvisor.
Pareltje van Gent 03/03/2018. genieten op zondag in de rave te g 22/02/2018. 22 van 53 resultaten. Belgisch Vis en zeevruchten Europees Frans Glutenvrije opties. genieten van een fruits de mer 11/04/2017. Restaurant is niet meer in het pan 24/02/2018.
Menu Gust.
Op onze kaart vind je een heel uitgebreid lactose en glutenvrij assortiment. Ook als vegan kan je bij ons terecht. We gebruiken geen dierlijke vetten en beperken geraffineerde suikers. Je kan bij ons terecht zowel voor een guiltfree als guilty pleasure ontbijt of lunch. Op zon een feestdagen is onze menukaart beperkt. Klik hier om onze menukaart te bekijken. Click here for the English menu. Klik hier voor de menukaart op zondag. Click here for the English menu on sunday. Back to Top. Gust, 4 Annonciadenstraat, Gent, 9000 0474 41 65 95 hallo@gustgent.be.
De beste Glutenvrij restaurants in Gent TheFork.
Restaurant in Gent /. De beste Glutenvrij restaurants in Gent. De beste Glutenvrij restaurants in Gent. 1 restaurant gevonden dat overeenkomt met je zoekcriteria. En dan wordt bekend dat je een glutenallergie hebt! Maar zitten gluten niet zo'n' beetje overal in?
Glutenvrij in Brugge en Gent De Glutenvrije Man.
Deel dit bericht.: Filed Under: Blog Tagged With: België, Brugge, Gent, Vlaanderen. 1 oktober 2015 at 1845.: Ik kom vlug effe melden dat er ondertussen in Brugge een restaurant is dat zowel glutenvrij, lactosevrije, zuivelvrij en suiker vrije gerechten aanbiedt.
Glutenvrij uit eten in Brugge en Gent Miss Glutenvrij.
La Trattoria glutenvrije pizza in Brugge. Voor we naar restaurant La Trattoria gingen bekeken we de website. Die zag er goed uit en toen we er waren kon ik vrijwel alle soorten pizza kiezen. Ik vroeg nog extra goed op te letten met kruisbesmetting, maar dit was voor hen vanzelfsprekend. Ik koos voor de Roma met ham, champignon, rode ui en tomaat. De pizza was fantastisch! Heerlijke bodem, goed belegd en een beetje dat rokerige. Ik was gelukkig en zat na het eten goed vol. De eigenaar vroeg me nog door te vertellen dat ik zo lekker had gegeten. Dus bij deze: Deze pizzeria is zeker een aanrader als je een goede glutenvrije pizza wil eten in Brugge. Pizzeria La Trattoria. Glutenvrij uit eten in Gent.
Glutenvrij Gent!
Ook leuk voor een kop koffie of thee tussen het winkelen door. Adres: Post Plaza op de Korenmarkt Kalandeberg 10 meer vestigingen in Gent. Een zaakje dat zowel een winkeltje als een restaurant is. Ze hebben een klein glutenvrij aanbod, met name zoetigheden zoals bananenbrood en taart.
16x zorgeloos smullen in deze glutenvrije adresjes Nieuws HLN.
Pomodoré, Kasteellaan 487, Gent. Midden in het Meetjesland. Ook in het Meetjesland engageren de horecazaken zich steeds meer zodat je onbezorgd glutenvrij uiteten kan gaan. Zo kan je aan de rand van de Lembeekse bossen terecht bij de Boshoeve, waar je standaard een glutenvrije kaart vindt, met een ruime keuze aan heerlijke maaltijden, waaronder zowel ontbijt, pasta's' en wokgerechten als ijs en pannenkoeken.

Contacteer ons