Op zoek naar glutenvrij app?

 
glutenvrij app
Nieuwe glutenvrije app: Boodschapp glutenvrij New gluten free app only in Dutch Glutenfree Amsterdam.
Nieuwe glutenvrije app: Boodschapp glutenvrij New gluten free app only in Dutch. By Barbara January 18, 2015. Er is een nieuwe app op de markt waarmee je glutenvrije producten kan vergelijken. Erg fijn want ik hoor vaak hoe slecht glutenvrije producten eigelijk zijn.
Glutenvrij app.
Glutenvrij kopen, koken/bakken en eten. Auteur Topic: Glutenvrij app gelezen 6818 keer. Geslacht: Glutenvrij app. Gepost op: september 08, 2011, 210916.: Vandaag ontdekte ik een app wat veel artikelen kan opnoemen met 8 allergenen. Glutenvrije artikelen worden zelfs apart genoemd.
Glutenvrije app: Een app voor het scannen van glutenvrije producten Miss Glutenvrij.
Ook vertel ik je hoe je te weten kunt komen of een product glutenvrij is. Ik krijg regelmatig de vraag of er een app is waarmee je etiketten van producten kunt scannen om zo te zien of ze glutenvrij zijn.
5 Glutenvrije apps die je niet mag missen YAMglutenvrij.
Bekijk snel en gemakkelijk of een product glutenvrij is met de glutenvrij scanner. Deze glutenvrije app zoekt na het scannen van de barcode van een product automatisch in de Livaad database op of het product wel of geen gluten bevat.
Glutenvrij Nieuwsartikel Livaad App voor Android telefoons.
Een gratis APP" kunt u op uw Android merken als HTC en Samsung telefoon installeren waarmee u de gegevens van Livaad kunt opzoeken door de productnaam in te voeren of door gebruik te maken van de camera van uw telefoon die dienst doet als barcode scanner. Livaad is een database op internet waar van een heleboel producten wordt vermeld of het glutenvrij, tarwezetmeelvrij en/of lactosevrij is.
Maarten Heideman Glutenvrij app.
De website van livaad.nl werkt goed maar is wat omslachtig, om daar wat aan te doen heb ik een glutenvrij app ontwikkeld waarmee je producten kunt scannen ean code en dan direct de data van dat product ophaalt uit de livaad database.

Contacteer ons