Resultaten voor albert heijn glutenvrij

 
albert heijn glutenvrij
Albert Heijn.
Albert Heijn heeft een nieuw glutenvrij assortiment Welke producten zijn low FODMAP?
maart 21, 2017 maart 17, 2018 Karlijn Wever. Ik schrok me vorige week een hoedje toen ik overal bij het glutenvrije assortiment van Albert Heijn kaartjes zag hangen met dit product gaat uit het assortiment. Gelukkig was dit alleen maar goed nieuws, want Albert Heijn komt met een geheel vernieuwd glutenvrij assortiment!
Albert Heijn.
Albert Heijn.
Albert Heijn breidt aanbod glutenvrije producten flink uit.
Albert Heijn breidt aanbod glutenvrije producten flink uit. Vanaf vandaag breidt Albert Heijn het aanbod glutenvrije eigen merk producten flink uit. De nieuwe producten zijn herkenbaar aan het Vrij van Gluten label en spelen in op de wensen van een sterk groeiende groep consumenten die glutenvrij eet.
Albert Heijn.
Glutenvrije recepten Allerhande Albert Heijn.
De recepten kunnen uitsluitend glutenvrij worden bevonden indien men zich strikt aan de geboden glutenvrij geteste ingrediƫnten houdt. Indien andere producten gebruikt worden dan in de receptuur staan aangegeven kan het recept niet binnen een glutenvrij dieet worden aangeraden. Albert Heijn en MPG.
Meer glutenvrij bij Albert Heijn Distrifood.
ZAANDAM Albert Heijn heeft het aanbod glutenvrije eigen merk producten uitgebreid. De uitbreiding van het assortiment is vanaf maandag 20 maart 2017 in de winkels te vinden. De nieuwe producten zijn herkenbaar aan het Vrij van Gluten label en spelen in op de wensen van een sterk groeiende groep consumenten die glutenvrij eet, aldus AH in een persbericht.

Contacteer ons